第一次Lunch time時間幫襯, 見到門口貼左下午茶餐同午餐的Menu唔知道係新設定係我之前行過沒留意呢?完全唔需要等位, 男友叫左上海粗炒, 我就食上海排骨菜飯菜飯套餐$45包凍飲及2個生煎包, 旺角黎講有質素的午餐算好經濟呢!生煎包一直由舊店幫襯開每次都有點, 舊肉無咩肥肉, 又多湯汁, 生煎的底又唔會過硬但最估唔到原來個排骨先最好味....外面有層甜甜地的汁, 唔似出面快餐店d咁多油!上海粗炒都睇得出比其他店有心, 起碼唔係得d肉碎, 菜同肉條的量係fair的平時食開夜晚只有車仔麵形式的米線食, 如果夜晚都有keep呢幾款野食就good la!
唔知道係新設定係我之前行過沒留意呢?

完全唔需要等位, 男友叫左上海粗炒, 我就食上海排骨菜飯

題外話/補充資料: 店主用左好大位置做廚房及內部位置, 所以好少位jar, 但都唔算坐得迫, 每台之間仲有空位
2013-05-24
  • 生煎包