2021-08-04 323 瀏覽
同同事7個人去食午市放題,以為禮拜日食會多人,入到去還好唔多人,見到walk in 都唔洗等。坐低就開始叫嘢食,先上ge係d泡菜,豆芽,菠菜前菜類,係中上水平。之後就上熟食,佢個包餡雞翼同黑椒牛粒好正,之後都叫咗好多嚟食。講到韓燒唔可以唔講佢d牛,雖然係最普通果餐,但係d牛ge水準好ok,醃到啱啱好ge牛小排,大大塊ge牛排,都係非常ok。海鮮類,帶子,蝦,魚塊都好新鮮。肯能係我哋群人食得淡,個豬頸肉我哋覺得好鹹,其他肉都相當唔錯。最後不得不讚賞佢個蔬菜類,蔬菜類切得夠大塊,唔會燒一陣就燶曬,齋點少少鹽就非常好食。我哋食嘢果日唔知店長心情係味好好,每次佢行過都聽到佢跟住餐廳bgm唱,真係好正。