2023-12-19 115 瀏覽
孖啡位於旺角信和斜對面樓上,你如果行街經過吾會發現得到,因為朋友介紹關係,同埋之前都食過,意大利粉比較出色,所有約朋友再去食,起碼吾駛等位,而且裝修都幾精緻,幾有聖誕節氣氛。我同朋友各叫左一個意粉一齊食,一個係溫泉蛋卡邦尼意粉,另一個係白酒蜆意大利粉。白酒蜆意大利粉上餐時,未食用已聞到酒香味,廚師落足料,蜆既數量大約15隻左右,酒味好清甜,配埋意粉🍝好入味跟住要讚下個卡邦尼汁,個汁吾會太杰亦吾會太稀,味道濃烈但又吾會覺得好漏,我最欣賞佢個汁,我飲左幾啖。跟住叫左個甜品都上埋,牛角窩夫同心太軟雪糕,窩夫值得讚,個餅整得好脆,配埋雪糕好好味,心太軟本人覺得有少少甜,朱古力熱力係好夠,整體都吾錯既,份量剛好吾會覺得太大份。總結: 去旺角吾知食咩,可以去孖啡,除左吾駛同人迫位,又坐得舒服,食物質素吾錯,值得推介俾大家。

2023-12-11