最近同朋友去咗沉浸式田園風格西餐廳,整間店舖都有好多花草牆可以打卡,門口仲有搖籃椅真係好靚❤️餐廳入面仲有髮型屋,做完頭髮即刻就可以食嘢~真係好方便🫶🏻🦐龍蝦汁大蝦蜆意大利粉💰115原隻開邊大蝦吸收晒龍蝦汁嘅精華,只要用叉就可以輕易食到蝦肉同埋蜆肉,超級細心✨意大利粉入口彈牙,每一條都沾滿龍蝦醬汁,每一啖都好惹味🥩香烤美國肉眼扒(10安士)💰310肉眼扒今次叫咗三成熟,牛扒嫩口唔韌,入口充滿肉汁,襯托埋粗薯條絕對係Perfect match🤟🏻加$15可以另外配埋松露醬,松露的香味令薯條帶出更多層次🍫朱古力心太軟配雪糕💰68心太軟嘅主角當然係入面嘅流心朱古力,配埋凍冰冰嘅雲呢拿,食到奶香之餘又有朱古力嘅甜味,簡直係雙重享受🍮焦糖麵包布甸💰68薄薄嘅焦糖覆蓋喺麵包布甸上,布甸唔會太甜,但蛋香味濃郁,慢慢融入麵包入面,啖啖滿足🍎蘋果肉桂茶💰38蘋果仲保留住新鮮甜味,夾雜住淡淡嘅肉桂香味,夠晒滋潤🍺啤酒花龍眼蜜蜂蜜酒💰58呢支本地手工啤酒使用長頸型酒樽加燙金封條,給人一種罕有高貴感覺✨採用本地龍眼蜜與啤酒花釀製,入口一刻散發出香甜龍眼蜜和啤酒花的香味,同時還有青檸、白葡萄微香,整體層次豐富,酒
餐廳入面仲有髮型屋,做完頭髮即刻就可以食嘢~真係好方便🫶🏻

🦐龍蝦汁大蝦蜆意大利粉💰115
🥩香烤美國肉眼扒(10安士)💰310
🍫朱古力心太軟配雪糕💰68
🍮焦糖麵包布甸💰68
🍎蘋果肉桂茶💰38
蘋果仲保留住新鮮甜味,夾雜住淡淡嘅肉桂香味,夠晒滋潤
🍺啤酒花龍眼蜜蜂蜜酒💰58
呢支本地手工啤酒使用長頸型酒樽加燙金封條,給人一種罕有高貴感覺✨採用本地龍眼蜜與啤酒花釀製,入口一刻散發出香甜龍眼蜜和啤酒花的香味,同時還有青檸、白葡萄微香,整體層次豐富,酒精感覺唔會好重,適合任何人士飲用🫶🏻
$325.5 (晚餐)
  • 龍蝦汁大蝦蜆肉意大利粉
  • 焦糖麵包布甸配雪糕