嗰日喺美麗華行完街就入嚟食飯😛呢到行日式木系風格 仲有榻榻米位 我哋想坐入啲就揀咗榻榻米 🎋不過坐得比較入 電話訊號會收得比較弱 可以自己衡量吓~👨🏻‍🍳🤳🏻炸廣島蠔 檸檬醬 $88炸蠔個炸皮大塊香脆 蠔粒味道鮮濃有汁 💦佢地個檸檬汁好fresh 好好味 🍋如果可以大隻啲就更好嚕👨🏻‍🍳🤳🏻月見雞肉棒串 $88呢個係炸咗皮嘅串 雞肉混咗雞軟骨 可以點生雞蛋食 口感外脆內有雞肉香味👨🏻‍🍳🤳🏻蟹肉蟹膏甲羅燒燉飯 $178 ❤️揀咗好耐要壽喜燒好定呢個蟹蓋飯好 見兩份都好多人推薦 😛最後揀咗呢個 幾推薦!! 可以喺個蟹殼上面撈下啲蟹肉蟹膏再配個飯食 蟹肉蟹膏唔會好咸又好香👍🏻個奶油燉飯應該係用雞湯煮 creamy 好食唔滯加埋蟹肉蟹膏嘅咸中和返啱啱好😚👨🏻‍🍳🤳🏻血橙果粒茶 (熱) $46 ❤️‍🔥好飲 !! 水果熱茶無澀味開蓋會見到粒粒果肉 入口香甜微酸 幾開胃又可以解膩👍🏻👨🏻‍🍳🤳🏻烤蘋果.蜂蜜蛋糕.甜蕃薯雪糕 $88個烤蘋果切開入邊係全紅🍎 個樣好特別感覺好似係燉雪梨啲朋友🤣 口感同味道都好新奇~蜂蜜蛋糕同甜番薯雪糕好好食🤍甜番薯雪糕下面仲會有啲Apple crumble咁嘅蘋果粒😍😋

嗰日喺美麗華行完街就入嚟食飯😛

不過坐得比較入 電話訊號會收得比較弱 可以自己衡量吓~

👨🏻‍🍳🤳🏻炸廣島蠔 檸檬醬 $88
月見雞肉棒串

👨🏻‍🍳🤳🏻月見雞肉棒串 $88

👨🏻‍🍳🤳🏻蟹肉蟹膏甲羅燒燉飯 $178 ❤️
揀咗好耐要壽喜燒好定呢個蟹蓋飯好 見兩份都好多人推薦 😛
最後揀咗呢個 幾推薦!!
蟹肉蟹膏甲羅燒燉飯

開蓋會見到粒粒果肉
入口香甜微酸 幾開胃又可以解膩👍🏻

👨🏻‍🍳🤳🏻烤蘋果.蜂蜜蛋糕.甜蕃薯雪糕 $88
個烤蘋果切開入邊係全紅🍎 個樣好特別
感覺好似係燉雪梨啲朋友🤣 口感同味道都好新奇~
蜂蜜蛋糕同甜番薯雪糕好好食🤍甜番薯雪糕下面仲會有啲Apple crumble咁嘅蘋果粒😍😋同個雪糕好夾 所以我哋好鍾意🤍🔥

餐廳對住嘅商場空曠位置間唔中就會有市集或者打卡擺設 📸
所以行完直接入去食都可以😚