2012-10-28 729 瀏覽
食完吉野家火鍋 , 周圍o係商場逛下 , 見到地下o個層有間 Maria's一家睇起黎好摩登o既面包店 , 認真一望 , 原來係超羣餅店 ,第一個反應係 , 乜原來仲有超羣餅店o家咩 ? 變得咁潮添 ?除左面包西餅 , 仲多左曲奇同糯米糍賣 , 仲有得訂 3D 蛋糕添心感好奇 , 睇睇下仲揀左一袋紅豆吐司用黎聽日早餐食 ~$ 11 有五片厚身吐司 , 十分經濟 , 仲係意想不到咁好食 中間紅豆餡即足料又有水準 , 粉甜具豆香 , 粒粒圓渾 面包本身無乜味 , 紅豆再多都唔會過甜 , 頂度 d 芝麻好香口仲諗住唔夠味要加練奶食添 , 所以簡單o既食物都可以有驚喜o家## 細看超羣資料 , 原來當年並無全線結業 , 等我仲大驚小怪 xd
心感好奇 , 睇睇下仲揀左一袋紅豆吐司用黎聽日早餐食 ~

中間紅豆餡即足料又有水準 , 粉甜具豆香 , 粒粒圓渾

2012-10-27
外賣自取
$11 (早餐)