2023-03-05 1382 瀏覽
今日一家四口第一次嚟食依間日本嘢,佢裝修得幾靚,好有日本feel,食物方面都好新鮮好好味道我地每人叫咗一個自選雜錦丼,好好食,個帶子加咗黑松露喺面入口味道好香…連大仔平時唔食黑松露都覺得好香好好味!指另外叫咗當日精選魚壽司六件,啲魚全部種類都好新鮮,我大仔都係話平時最怕食其他魚壽司會有魚腥味,平時指愛吃三文魚嘅佢都嘗試食咗兩款唔同嘅魚嘅壽司,佢都大讚啲魚好新鮮一啲都唔腥味,好好味道!我哋仲一人一件三文魚手卷,紫菜都係好脆卜卜,侍應好好,叫我哋第一樣時間即刻食左手卷先,怕遲左會比啲飯整林咗就會唔好食!壽司嚟到都有逐一介紹返壽司喺邊隻名,服務都唔錯!老公最愛食牛舌,佢話串牛舌好好味道,牛舌夠厚,但又嫩口同軟熟…佢讚不絕口整體來講食物味道幾好,值得再試!食物係有質素,大家有興趣可以試一試!