支持小店 |健康 |營養 |有機 |健身______________________________集合膳食+健身 的 餐廳(健身中心暫時關閉直到政府放寬)餐廳以Cafe 同健康餐單為主,裝修簡潔得黎又夠Chill~ Open kitchen 的設計下,就足以證明餐廳對自己的信心有多大。原來一份看似簡單的沙律,已經有哂均衞既營養~ 就算是麵包也是堅持選用 #手工酸種麵包🥯 營養豐富之餘,絕無人造添加物。烹煮方面,亦堅持少鹽少油,但不失香咪,再配合自家製健康醬汁調味~▫️三文魚扒五穀酸種包 ▫️青醬堅果蝦仁長通粉▫️甜椒粉磨菇雞肉長通粉*套餐:脫脂奶甘荀薑湯/紅菜頭乳酪水果沙律💬總結:經過幾日大魚大肉,每日都覺得好攰,但今日食完呢份健康餐,估唔到成個人好似叉足電咁😎
支持小店 |健康 |營養 |有機 |健身
集合膳食+健身 的 餐廳(健身中心暫時關閉直到政府放寬)

▫️三文魚扒五穀酸種包
▫️青醬堅果蝦仁長通粉