喺新蒲崗返工,附近食嘢都算幾多選擇。早排有同事係咁推薦呢間”新蒲崗餐室”,一試之後變成左我哋日常嘅飯堂🫢🫢。其實中午一點過嚟人流都幾多,不過見啲店員都好用心幫大家調動位置。通常都係等一陣就好順利有位坐🙌🏻🙌🏻講吓嘢食,覺得呢度係性價比好高⭐️⭐️,所有嘢食都係大分夾抵食。我通常都係幫襯佢嘅常餐,蕃茄湯底好濃郁🤤🤤,唔想食通粉仲可以轉米粉(唔使加錢)。跟餐嘅蒜蓉包仲非常厚切,不過個炒滑蛋就一時時炒得靚🫠🫠。跟埋杯凍餐飲,成個餐都係$50。呢個都係幾推介女士們食👍🏻👍🏻!另外我哋都有嗌下佢啲炒粉飯,全部都好有鑊氣,同埋都係好大份啦,自己都食唔晒,要分享埋比身邊啲同事一齊食😬😬 炒烏冬/炒公仔麵都好入味好好食!之前都仲嗌過個菠蘿海鮮炒飯,原隻菠蘿咁上,賣相好吸引,啲飯粒都炒得好乾身,略嫌就係比較dry啲🤏🏻🤏🏻整體嚟講啲食物都唔錯嘅。都係會繼續嚟幫襯佢😬

呢個都係幾推介女士們食👍🏻👍🏻!

整體嚟講啲食物都唔錯嘅。都係會繼續嚟幫襯佢😬