今日四點先食lunch, 就係沙田睇下有咩下午茶食!因為太肚餓啦,就睇中左柳氏雞既任食!同之前唔同既係,除左有《炒雞加炸雞》之外,仲有新出既《炒雞加爐邊燒》!咁就一於試下新野啦!😍😍而加仲做緊happy hour 第二位半價- 記得要七點半前走呀!我地嗌左柳氏家炒雞。至於爐邊燒既野食就去bar攞,選擇都算多架,仲會有時refill新野食。推薦梅頭豬肉,五花肉同埋牛仔骨!同之前廚房煮定既炒雞唔同,呢個係我地要自己炒熟,再撈飯或者麵。我更中意今次旁邊燒其他野食,中間就炒雞同飯。要讚一讚飯同麵上既辣醬份量夠,變相炒完好入味!教學法~炒麵食落好似韓國黃色包裝撈麵既味道!最後私心推介,飲品櫃隔離有冷盤,可以攞啲泡菜撈埋炒飯食!一凍一熱口感好豐富😍😍😍大家經過都可以試下新野!🤤🤤🤤🤤

教學法~

炒麵食落好似韓國黃色包裝撈麵既味道!

大家經過都可以試下新野!🤤🤤🤤🤤

2019-09-29