2019-12-28 190 瀏覽
一大班人附近食完晚飯 就立即去呢度等位大大力懲罰佢!好多人排隊 外面有凳仔一邊坐一邊等 首先要俾個like啦 之後佢會喺出面落order 你坐低可以快啲有得食之餘 佢又可以做多一枱客 入到去 枱面已經有一人一杯水 再俾個like 凳底有籃可以放袋 我地六人又唔會俾四人枱逼住坐 坐得好舒服 芒果拿破侖 夠脆 芒果粒甜 打卡一流沖繩黑糖oreo芭菲 有黑糖粒粒jelly糖(?) 加埋oreo碎同忌廉 好夾下 不過我就嫌太多忌廉 如果其中一兩層換番oreo雪糕仲好士多啤梨窩夫 好脆 窩夫本身暖暖地 唔係好甜 加埋甜甜地的凍冰冰雪糕 一冷一熱 抹茶心太軟 應該焗得太耐 唔係太流心 同埋好重蛋味 冇咩抹茶味 呢個就差少少喇益力多綿綿冰 益力多味好勁 不過冰就一定偏甜架啦一個甜品60蚊 我覺得係比其他同類的甜品舖貴 不過服務 例如等位啲凳仔 入座已經準備好水 係好值呢個價位ps 好似up相同埋like ig 送雪糕一球🙈
一大班人附近食完晚飯 就立即去呢度等位大大力懲罰佢!

芒果拿破侖 夠脆 芒果粒甜 打卡一流
益力多綿綿冰 益力多味好勁 不過冰就一定偏甜架啦

ps 好似up相同埋like ig 送雪糕一球🙈

芒果拿破侖
沖繩黑糖oreo芭菲
士多啤梨窩夫
2019-12-14
$65 (宵夜)
芒果拿破侖
士多啤梨窩夫