兆萬中心又名「勇者塔」、「劣食之塔」,入面好多餐廳都係一個令人難忘嘅艱鉅任務,而要喺勇者塔入面全身而退。其實都係有一個安全嘅選擇,經本人真人打塔實測過真係安全無伏!點鍋雖然係一間任食火鍋,但佢哋嘅自家制食物好有質素!同埋佢係一間有聘請聾啞人士做員工嘅良心社企餐廳👏🏻👏🏻👏🏻員工都好勤力爽手,好值得支持。環境相對比較清靜同乾淨企理,特別有種恬靜同和諧感我去嘅時候入座即送升級海鮮拼盤,入面包括有鮑魚、帶子、大蜆同鮮蝦!新鮮甜美無沙湯底勁多款,我哋嘅鴛鴦鍋湯底要咗豬骨濃湯拼冬蔭功,兩款都足料又夠味~豬骨濃湯大大舊骨湯底鮮甜,冬蔭功酸而不太辣好提神~食物都有幾多唔同款式,推薦必試佢哋幾款自家出品餃子(犢別係黑松露蝦蟹餃,大粒好香黑松露味,食落好鮮又夠曬爽)丸,滑類同炸魚皮,手工紫菜響鈴卷都好食!encore 咗幾 round 先夠喉🥰仲有自助飲品中同雪糕,大滿足

環境相對比較清靜同乾淨企理,特別有種恬靜同和諧感

仲有自助飲品中同雪糕,大滿足
2024-01-13
  • 海鮮拼盤