2024-05-06 94 瀏覽
我同朋友一直都有去食春城銅鍋米線旺角分店👍🏻😋食品質素高。價錢平民餐牌選擇又多所以今日特登同朋友搭車出尖沙咀厚福街新開張嘅春城銅鍋米線第二間分店開餐😋我自己每次都係食春城麻辣銅鍋米線,點知今次仲有驚喜係佢哋新加咗我最鍾意食嘅薯粉👍🏻😁薯粉夠彈牙滑捋捋好食。我仲加左餸有秘製雞翼同貢丸。雞翼醃得好好食,雞肉鮮嫩貢丸彈牙肉味夠濃郁👍🏻😋麻辣湯底醒神配埋個銅鍋熱辣辣好開胃🤤真係嘆住冷氣食正👍🏻仲有梗係唔會漏咗我最愛嘅炸脆脆蝦膠豆卜好夠蝦味又彈牙炸到脆卜卜好食到停唔到口🤤朋友叫咗蟲草花椰子雞米線一送到上枱已經聞到好濃郁嘅椰子雞香味👍🏻我即刻試咗一啖湯底夠濃郁好香蟲草花椰子雞香味,仲有紅棗同木耳口感一流👍🏻係春城招牌推介..而家夠方便旺角尖沙咀都有分店方便約朋友去食🤤👍🏻
2024-05-05