2016-03-19 1382 瀏覽
朋友之前食過, 都覺得幾抵, 於是今次建議我嚟食, 明知百零蚊價錢, 唔會有d咩貴嘢食, 但都叫做係buffet, 算係抵食啦~一早book咗位, 所以唔駛急, 但都早咗到, 响門口等朋友時, 見到門口地下, 用磚仔砌成佢鋪頭個外, 都特別~入到去, 限時食, 咁一坐低, 當然出去行個圈, 視察下環境, 呢度地方唔大, 拎嘢食的地方都唔算好大範圍, 但款式算係唔少, 以呢個價錢, 算係好多嘢食, 當然唔會係好貴的食物, 連刺身都冇~熱食主要有炒飯、炒麵、炆豬手、雞翼、薯角、紫薯茸、豬肋骨、焗千層麵、炒什菜、炸饅頭、鴨胸、豬脾、奄列(即叫即做)~而冷食有凍蝦、青口、壽司、沙律、火腿、生果~飲品方面, 選擇冇乜, 只有茶、咖啡、橙汁~甜品都係得幾款杯仔, 再加豆腐花、焗布甸~湯就更加得一款, 一係飲, 一係唔飲~基本上食物唔算太好味, 只有一般, 唔難得就可以接受, 最like佢地係不停refill, 經常見到廚師走出嚟望下夠唔夠食物, 有時經理都會望下, 見有d差不多冇, 都會通知refill~都限時前15分鐘左右, 就會叫你埋單, 到夠鐘時會再提提你, 一般人都好識做, 唔會賴死唔走~

多毛雞翼
即叫即整
而冷食有凍蝦、青口、壽司、沙律、火腿、生果~
冷食
飲品方面, 選擇冇乜, 只有茶、咖啡、橙汁~
飲品
甜品都係得幾款杯仔, 再加豆腐花、焗布甸~
甜品
甜品
湯就更加得一款, 一係飲, 一係唔飲~

2015-07-25
即叫即整