揸車去到 #順寧道 覓得炸雞pizza 店外賣方面全力做炸雞、烤雞 同 #即叫即焗pizza 一兩個人去堂食 點會食得哂咁大個pizza而且仲會想食其他野佢地嘅 #AllDaySet 就一次過滿足哂3️⃣個願望💫Main Dish + Snack + Drink 最貴果款都只係$60Main Dish 方面有9款俾你揀 pasta為主 有兩款係沙律Snack 就5揀1 但好頭痕又想食pizza 又想食炸雞 又想食烤雞 點揀好🤯Pizza 就冇得揀 可問店員 #是日pizza 係咩款Drink就熱飲 或紅、白湯 揀A4 #黑松露雜菌雞柳闊條麵 $60#炸雞黑松露配上白汁 味道剛好 唔會太濃烈 雞柳多過菇😅個人會覺得太多汁少少 更creamy 更好味 但同時更邪惡好味同邪惡 睇你揀邊樣🤷🏻‍♀️炸雞唔錯👍🏻 推🙌🏼推🙌🏼推🙌🏼炸得夠哂脆 但都仲好juicy A2 #卡邦尼火腿蘑菇燴螺絲粉 $52#炸雞真心 呢個卡邦尼唔算非常好味但超有 #童年回憶 嘅感覺勁似小學雞返全日 留校訂飯食lunch🤦🏻‍♀️果個白汁意粉/螺絲粉 嘅味道😂😂烤雞都唔錯😋 冇炸雞咁邪惡 而且表面有個類似泰式辣醬嘅味道但肉質同

揸車去到 #順寧道 覓得炸雞pizza 店
外賣方面全力做炸雞、烤雞 同 #即叫即焗pizza

一兩個人去堂食 點會食得哂咁大個pizza
而且仲會想食其他野
佢地嘅 #AllDaySet 就一次過滿足哂3️⃣個願望💫

Snack 就5揀1 但好頭痕
又想食pizza 又想食炸雞 又想食烤雞 點揀好🤯
Pizza 就冇得揀 可問店員 #是日pizza 係咩款
Drink就熱飲 或紅、白湯 揀

A4 #黑松露雜菌雞柳闊條麵 $60

勁似小學雞返全日 留校訂飯食lunch🤦🏻‍♀️
果個白汁意粉/螺絲粉 嘅味道😂😂
烤雞都唔錯😋 冇炸雞咁邪惡
而且表面有個類似泰式辣醬嘅味道
但肉質同樣juicy 滑溜~~

#白湯 忌廉蘑菇湯加麵包粒
正常水準 加咗麵包粒 誠意分高咗好多😉
熱咖啡  +  白湯

另外 仲可以 +$10 揀多款小食
或 +$5 要餐湯或熱飲

=====================
#懲罰 #黃色經濟圈 #yellow長沙灣 #yellow葵興 #yellowpizza #yellow炸雞 #yellow到會 #yellow派對到會 #yellow派對小食 #hker #hkig #hongkongfood #香港加油 #食好西😋 #互推互追互讚 #nofilter

Ig: punish_yellowfoods
OP: Ms.Ng