已經第N次為咗佢哋烤安格斯牛扒餐嚟Itamama. 每次都唔會失望😋宜家冇做promotion冇discount就一百五十幾一個set有餐湯,但唔包飲品,另加一。我鍾意食medium rare。有好多呢個價位嘅港式扒房用梳打粉整淋啲肉,唔值得叫呢個medium rare熟度或者直情佢哋都會煮得過熟。但呢間烤得啱啱好,用黑椒鹽食最正!塊扒冇都有成1cm或以上咁厚! 一啲都唔細塊。附上嘅gravy 通常用嚟點side dish. 佢哋嘅side dish係隨心的,今晚只有生菜番茄🍅,之前試過幾次有好好食嘅茄子🍆及脆玉瓜😋薯條就炸得超脆卜卜!個磨菇湯都好香磨菇味。呢個價錢真不賴!👍🏻👍🏻

2023-06-11