男朋友最近出左bonus所以就同小妹去左我地之前都幾中意食嘅台式養生邊爐! 由於7點前賣單有半價優惠所以我地就book左5點鐘食!😋🤣自家制沖繩黑糖烏梅汁烏梅汁酸酸甜甜幾開胃, 一大jar仲可以飲到10杯左右😋寧神養生鍋拼麻辣鍋(少辣🌶)🍲麻辣鍋幾夠辣, 入面仲有嫩滑鴨血, 寧神鍋主要係用左好多唔同嘅藥材同魚🐟煲成嘅滋補湯底, 湯底好濃郁仲可以飲得😊 E到嘅火鍋基本上唔洗沾醬, 因為食材新鮮, 湯底味濃, 所以淥一淥已經好夠味!😋追加鴨血(免費)鴨血味道濃郁, 質感軟嫩細緻, 口感滑溜😊萵荀清爽脆口農場野菌🍄味道正常, 不過不失日本牡蠣蠔味濃郁, 鮮甜味美, 推介!👍🏻活九孔活九孔肉質厚實而且非常爽脆, 口感彈牙有嚼勁!蟶子皇蟶子皇肉嫩而肥, 色白味鮮, 非常爽甜!極上雪花肥牛🐂牛肉味道濃郁, 雪花均勻, 肥瘦適中, 口感鮮嫩老油條熱辣辣嘅鮮炸老油條味道唔錯, 而且炸得好脆, 可以自行選擇淥又得唔淥就咁食都得, 不過比起以往, 明顯退步左!鹽酥蚵仔份量幾多, 蚵仔味道濃郁, 酥脆可口!總結:食物質素高, 食材新鮮, 環境舒服, 店員服務態度良好! 😊👍🏻

自家制沖繩黑糖烏梅汁
烏梅汁酸酸甜甜幾開胃, 一大jar仲可以飲到10杯左右😋

寧神養生鍋拼麻辣鍋(少辣🌶)🍲

追加鴨血(免費)
鴨血味道濃郁, 質感軟嫩細緻, 口感滑溜😊

萵荀
清爽脆口

農場野菌🍄
味道正常, 不過不失

日本牡蠣
蠔味濃郁, 鮮甜味美, 推介!👍🏻

活九孔
活九孔肉質厚實而且非常爽脆, 口感彈牙有嚼勁!

蟶子皇
蟶子皇肉嫩而肥, 色白味鮮, 非常爽甜!

極上雪花肥牛🐂
牛肉味道濃郁, 雪花均勻, 肥瘦適中, 口感鮮嫩

老油條

鹽酥蚵仔
份量幾多, 蚵仔味道濃郁, 酥脆可口!
2019-11-10
  • 蟶子皇