2020-12-29 496 瀏覽
今次同朋友經過K11呢間店,比個環境吸引咗😍見到門口既擺設好有格調。牆身都有唔同嘅裝飾品,用嚟打卡真係啱晒我同朋友分別叫咗兩份唔同嘅下午茶,下午茶有配湯,而每一日嘅湯都唔同!同埋可以半價加飲品。價錢來講都幾抵,而且份量都好足,真係食到好飽個人而言比較鐘意飲’杰‘身嘅南瓜湯,而呢款南瓜湯偏稀,但湯入邊都有少少南瓜粒同蘿蔔,增添咗少少口感。(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)今次我嗌咗黑白胡椒西班牙梅頭扒配煎蛋。不得不說嘅係份量真係好多有3塊扒咁多!一定夠飽。不過口感仲有進步空間,因為都比較韌(。 ́︿ ̀。)!不過整體還算不錯!醬汁好味,梅頭扒唔會好乾身,味道都幾juicy !Haha今次最滿意係飲品!雖然係鮮奶,但口感有少少似奶昔,味道酸酸甜甜,個人都幾鍾意呢杯飲品整體而言,環境寧靜舒服,適合打卡同作約朋友閑聊之選,食物方面仲有進步空間,份量足夠而且價錢實惠。

南瓜湯
雜莓鮮奶