我今日同2位朋友經過意粉屋門口望望個menu,點知職員好識do即刻俾左我地每人1張coupon,仲係可以用得好合時的-order set lunch即減$10呢~真係物超所值~我地3個都睇中左鮮茄豬扒蘋果墨魚汁飯 $52, 配蒜茸包片+餐湯+飲品意大利菜湯 幾足料~有腰豆,椰菜,紅蘿蔔,100%熱!!附2隻蝴蝶粉呢~口感也不錯蒜茸包片 卜卜脆~但蒜茸味唔算太重~因蒜茸不是太多~其實去到今時今日,我仍是很愛吃意粉屋的墨魚汁飯,可惜set lunch已經好少有墨魚汁飯了..嗚嗚~因為單叫真係唔太抵食..都係order set抵好多...鮮茄豬扒蘋果墨魚汁飯 非常大碗,墨魚飯的份量好多,非常非常之好味 薄薄的豬扒,咸度很適中,口感佳~豬扒骨與豬扒肉分明~有好多片tim!!!切成長條形~蘋果粒的甜度唔會過份甜~我地慢慢嘆,真的可以吃很久呢~當我地食主菜食到7788,飲品凍檸茶 才到~紅茶幾香濃,味道佳~檸檬片又新鮮!1 但點知果陣警鏗係咁閃+響 當時係全層商場也是這樣....有好多客舉手話想埋單,幸好waiter check完之後聲明頭先只係跳左制,無事無事 Service不錯的~但今
取完後可以即用的coupon~
我地3個都睇中左
鮮茄豬扒蘋果墨魚汁飯 $52, 配蒜茸包片+餐湯+飲品
lunch set menu
高尚的環境
意大利菜湯
意大利菜湯足料~
意大利菜湯中的蝴蝶粉~
口感也不錯

蒜茸包片
蒜茸包片~
卜卜脆~但蒜茸味唔算太重~因蒜茸不是太多~

鮮茄豬扒蘋果墨魚汁飯
我們3人的鮮茄豬扒蘋果墨魚汁飯
非常大碗,墨魚飯的份量好多,非常非常之好味
鮮茄豬扒蘋果墨魚汁飯 的配搭相當夾!!
非常多片的薄豬扒~

當我地食主菜食到7788,飲品
凍檸茶 才到~
香濃的檸茶~
Service不錯的~
但今次略嫌環境較為嘈吵左少少,我地坐卡位,舒服!呢間餐廳較為開放式,
從座位望上去的吊燈~
從荃灣廣場正門的玻璃窗望出去~
感覺上係近千色店果間分店較為高尚的~~當我地食到最尾叫個waiter幫我地影張相,點知知好似唔想俾其他職員見到佢幫我地影,唔太滿意佢o既反應~

最後每人$48.3 only!!開心開心的~
$48.3 (午餐)
取完後可以即用的coupon~
lunch set menu
高尚的環境
從座位望上去的吊燈~
從荃灣廣場正門的玻璃窗望出去~
意大利菜湯足料~
蒜茸包片~
意大利菜湯中的蝴蝶粉~
我們3人的鮮茄豬扒蘋果墨魚汁飯
鮮茄豬扒蘋果墨魚汁飯 的配搭相當夾!!
非常多片的薄豬扒~
香濃的檸茶~
  • 鮮茄豬扒蘋果墨魚汁飯