2023-12-28 347 瀏覽
之前睇過呢間餐廳的介紹,今次帶狗狗🐕嚟,見到環境同佈置,覺得真係好吸引,有驚喜😍我想食青木瓜沙律,set lunch可加$48追加,於是點咗馬沙文咖哩牛腩飯套餐跟熱泰式奶茶+沙律。我食素,所以咖哩係打包。食物份量幾大,沙律估計係正價的份量。青木瓜沙律🥗:清新,酸味夠,唔算辣。沙律入面有好多花生,脆口;仲有2隻蝦🦐泰式奶茶:好飲,香料味特別,奶茶已加咗糖(或煉奶?),但唔係太甜雖然呢日唔係紅日,但都有好多人食lunch ,室外座位陸續坐滿人。時值聖誕🌲🧑🏻‍🎄,餐廳有節日裝飾,同狗狗打卡好靚!狗狗食評🐕:今日食泰菜,食物有少少辣,冇太多嘢啱我食,淨係得伴碟的生菜🥬、白飯🍚同媽媽幫我吮曬啲汁的蝦🦐同車厘茄🍅

青木瓜沙律、馬沙文咖哩牛腩飯(set lunch)

熱泰式奶茶(set lunch)

2023-12-27
青木瓜沙律、馬沙文咖哩牛腩飯(set lunch)
熱泰式奶茶(set lunch)