2024-04-02 535 瀏覽
泉章居已經執淨上環店,如果唔係老人家話想食,我地都唔會去!五個人,我地無叫套餐係散叫:霸王雞半隻炸大腸梅菜扣肉東江豆腐煲白果豬肚湯椒鹽鮮魷(後加)2個白飯埋單$1048叫完餸個阿姐好好咁仲要複我一次單,我哋到晒所有餸連後加個椒鹽鮮魷都到埋但係個湯都未到。梅菜扣肉就唔洗講炸大腸以前下面鋪酸白蘿蔔,而家只有幾舊無味嘅罐頭菠蘿🍍到隻霸皇雞,阿媽話霸王雞點解上面無薑蔥!?一問之下原來佢比咗沙薑雞,個阿姐仲話加番啲薑蔥上去咪就係=霸王雞囉,!真係吹到「啤」一聲!😤個東江豆腐煲仲搞笑,平時上應該係砂鍋之類比較像樣嘅煲,今晚上菜竟然上咗個好大嘅湯煲入面有好多水同幾舊釀豆腐。問個姐姐點解會咁奇怪嘅,佢仲答我哋:「唔知呀,個廚師好古怪」OMG😩😩😩仲有仲有…..唔知大家有冇試過呢~~~食食吓嘢,個碗仲有成大舊餸,無啦啦比其中一個侍應姐姐收咗個碗!當我地食到七七八八,但係個湯仲未到,我就專登搵返幫我地落單個侍應阿姐追返個湯,我話如果冇落我想取消,佢拎咗我哋張單就咁行咗去,亦都冇答我究竟佢頭先有冇落到單😤好明顯佢就無落到再去加單!但我嬲係嬲佢連一個交代都無就咁行咗去,隔咗陣個湯就咁到咗。最後我地都食完,枱面
泉章居已經執淨上環店,如果唔係老人家話想食,我地都唔會去!

五個人,我地無叫套餐係散叫:
霸王雞半隻
炸大腸
梅菜扣肉
東江豆腐煲
白果豬肚湯
椒鹽鮮魷(後加)
2個白飯
埋單$1048

梅菜扣肉就唔洗講

炸大腸以前下面鋪酸白蘿蔔,而家只有幾舊無味嘅罐頭菠蘿🍍

最後我地都食完,枱面加埋起碼有10隻碗,一人一隻飲湯,一隻食餸…..但唔知個阿姐係咪見我找數俾錢佢又扮做吓野比我睇,咁多個碗冇野佢唔執,係要揀我面前滿晒水嘅碗執,執又論盡,佢一拎起個碗就倒瀉整濕我隻手同張枱…😭跟住就行開咗唔再執…搞咩呀!

!究竟呢班人發生咩事!?~~~食物同服務態度都差到爆!唔會再去亦唔會介紹朋友去受氣,食茶餐廳氣氛都好過呢度!

• 鞋口梅菜扣肉