2017-09-08 1742 瀏覽
約左朋友食生日飯, 咁一心買個蛋糕同佢慶祝下。去到Sogo樓下其實都有好多選擇, 但我朋友想食cheesecake, 見到Moncher有cheesecake而佢話可以加錢有Birthday Tag, 咁就買左佢個蛋糕話夜D 8PM去拎蛋糕。去到排左陣就拎蛋糕, 之後拎去食飯場地。食完飯滿心歡喜拎個蛋糕出黎, 一打開冇生日牌冇蠟燭, 一個米色蛋糕乜都冇.... 已經好嬲! 即刻打電話去SOGO間舖問佢地, 佢地叫我等陣之後話唔得閒收我線! 之後我再打, 佢話陣間打俾我, 留左名同電話, 跟本冇人打俾我!!我keep住每個星期打一次問而家點, 搵左好耐佢地office電話, 搵到個女人聽, 佢話負責同事行開左話轉頭打返俾我, 我問左佢會唔會我又等幾個月都冇電話收到, 佢話一定唔會。之後當然我等到呢一刻, 都冇人contact返我我唔係因為要佢refund俾我, 我只係需要佢一個解釋, 佢地就連一句對唔住都冇同我講, 咁算得D咩? 雖然加ge錢唔多, 但係一個好地地生日蛋糕搞到plain到冇得再plain, 咁算點?!一間完全冇心, 冇服務, 冇禮貌, 冇質素可言的Baby Mon che

去到排左陣就拎蛋糕, 之後拎去食飯場地。

一間完全冇心, 冇服務, 冇禮貌, 冇質素可言的Baby Mon cher...  只能說 垃圾!!!
2017-05-19
3 分鐘 (外賣自取)
生日
  • 極不推介