2012-12-18 2485 瀏覽
朋友上網check左呢間bar, 貪佢環境夠relax, 好有resort feel.....去到同網上嘅感覺都差不多, 唔會相差好遠, 所以感覺都幾興奮我朋友連忙同個waiter講bk左7點3位, request坐sofa, 個年約四十多既waiter態度差劣地話由於sofa位置較大, 會留返俾多人數既客人坐 (語氣絕對係唔好), ok, its fine, 但你唔需要用呢種態度....最終我地由7點坐到11點幾個sofa位先有人坐, 仲要係得一pair couple, 外國人士我地滿腦子都係問號, 1) 根本一直都無客人, 如果俾我地坐, 已經可以坐到11點幾2) 得兩個人何解佢地可以坐sofa位, 難度外國人有特權??我真係唔太明何解會有人如此無基本禮貌及如此不懂變通,一早俾我地坐sofa, 若有多人數我地有基本禮貌既人絕對會願意調位配合,but anyway, 今晚就是如此俾他搞垮了

我地滿腦子都係問號,

我真係唔太明何解會有人如此無基本禮貌及如此不懂變通,
but anyway, 今晚就是如此俾他搞垮了

2012-12-08