今天平日星期五下午三點半到這間cafe 諗住見錦多好評話個雞翼蝦子麵同tirimisu 同環境不錯諗住一試點知。男店長態度十分之惡劣。係真係可以用惡劣嚟形容。首先一嚟就話要落咗order 先可以入去,唔緊要,錦都要時間諗下。跟住問佢有冇棚屋景。個女店員就話有,揀完食物就入去,個男店長嘅態度全程黑面,叫我哋企定定等佢帶我哋入去。入到去無棚屋位,跟住個男店長就完全趕客,問我哋俾唔俾$200 落艇仔食。下!佢完全唔想做生意同趕客。跟住佢話唔知人哋食到幾時所以答唔到幾點俾到位我哋。錦就bye bye !! 根本唔想做生意同趕客。錦嘅態度香港我未遇過!所以忍唔住要打上嚟。好彩無食到,唔係食完都一肚氣!
諗住一試

點知。男店長態度十分之惡劣。係真係可以用惡劣嚟形容。

2024-01-12