之前係呢間野食過一次覺得唔錯,剛好今晚約左朋友食飯,咁去食多次啦!叫左兩個餐,一飯一意粉,開頭同朋友仲一路食一路讚,點知食到最後個啖,有野咬唔開,吐出黎睇以為係冬菇丁,點知睇真d原來係煙咀,超噁心,咁見之前服務幾好,冇影佢相,只係同佢反映,佢話同我取消,我覺得,算啦,可能真係唔小心!到最後埋單一睇,餐跟奶茶3蚊,但佢收我26蚊,我問佢點解收我26蚊,佢話因為意粉消左所有以唔係餐,我同佢講因為跟餐我先叫,佢話我已經飲左,而杯野冇問題,所以要收原價我講既係事實,所以唔怕有法律責任,我屋企人之後有再打去同佢反映,而佢亦有承認lee件事,佢話當時經理唔識得處理lee件事,又話寫字樓好緊張lee件事已經落店了解情況,仲話會請我食多一餐,但我相信遇過我咁既情況既人一定唔會想再去食囉!!

題外話/補充資料: 請各位千其唔好去,有d被騙既感覺,但如果真係要去,都請你食完野,覺看碟野冇 問題先好叫餐茶囉,唔係碟野有問題,杯野要比正價:huffy:
2012-07-12