2023-08-14 140 瀏覽
係OPENRICE見到有個"泰式海南雞四道菜二人晚餐"可以預先預訂,仲要已經連埋服務費,都只係比$359!比起散叫感覺抵食左好多!仲可以用$1追加優惠~我地當天係星期二所以用$1追加左豬肉碎生菜包~👍🏻👍🏻套餐包括冬陰功湯 +泰式小食拼盤+海南雞(半隻)+泰式炒雜菜+泰式青檸梳打(2杯)冬陰功湯我同朋友都以為係會兩碗咁樣上,點知原來係會一盅咁樣上!份量超多,料都好足👍🏻蝦都有4隻左右👍🏻味道酸酸辣辣咁都好正宗👍🏻/泰式小食拼盤包括鳳爪,春卷,蝦餅,串燒豬牛雞各一串泰式鳳爪混合了酸、甜、辣既味,令人十分之開胃👍🏻不過辣味就比較重串燒好香口👍🏻生菜清爽可口,肉碎香辣惹味😍一齊放入口真係令人食唔停呢個二人套餐每碟菜式份量都唔少,我地兩個女仔食都差啲食唔晒🤣下次會星期一去食,想試下加$1就有明爐烏頭🤤
份量超多,料都好足👍🏻蝦都有4隻左右👍🏻
味道酸酸辣辣咁都好正宗👍🏻
泰式小食拼盤包括鳳爪,春卷,蝦餅,串燒豬牛雞各一串
串燒好香口👍🏻
生菜清爽可口,肉碎香辣惹味😍一齊放入口真係令人食唔停

下次會星期一去食,想試下加$1就有明爐烏頭🤤
2023-06-20