紅磡街坊同poly學生應該無人唔識呢間泰國菜,我都曾經都幫襯幾次,但今日係第一次同個老闆娘落單,絕對要打返個經歷,勸世人唔好再支持啲無品無禮貌嘅老細今日五點幾,門口得兩個女仔等,我亦等呢位老細聽完外賣電話,確定唔阻到人情況下極好聲好氣地問咗句所有叫外賣嘅人都會問嘅一句說話:「請問如果落單大概要等幾耐?」,我後面個句「想order一個肉碎煎蛋飯」都未講到,個女人特登用懶恭極但一聽就知潤人、極單單打打嘅語氣應:「呀小姐,我就唔知道你要落啲乜野,答你唔到wor」然後就縮返頭入玻璃到,根本唔俾機會個客去講,而佢手頭根本無野做,落閘擺明無興趣做你一單外賣。間鋪係openrice有過半嘅食評都係comment呢個女人態度問題都知咩料啦,知你生意好唔休做,亦唔介意幾個人唔食你間嘢,你x慣,我都唔會expect你之後會似返個人咁同人講嘢,祝你繼續每日周到人俾你串同潤,我亦會努力幫你宣傳有你坐鎮嘅呢間鋪,紅磡得你一間泰國菜咩,寫出嚟係勸大家無謂貼錢買難受。

外賣自取