2017-01-23 1939 瀏覽
天后區多Cafe仔,但如果中位價位而又坐得舒服,唔迫人的又真係未至於太多。呢間肚餓大象就係其中一間人行過都會望多兩眼,裝修簡約有格調,又係d藝文青年hea磨下午既好選擇~餐廳樓底高,檯與檯之間有空間,有高凳同普通檯凳。下午茶餐有4款,60至80蚊不等,包野飲。一款意粉,一款餐廳signature喇沙,另外兩款三文治。原本點了煙肉蕃茄治,來錯了公司治,都唔緊要啦以78蚊價錢(唔加一),加埋環境同食物質素,值得推介喔~三文治用料豐富,蕃茄非常厚切同新鮮,除左生菜,煙肉,炒蛋外,仲有鮮雞粒,配埋醬好食!薯條連薯皮,新鮮炸起,都好好味。加埋杯意大利咖啡,巧豐足既下午喔唯一美中不足覺得tea set選擇較少,雖有4款,但有2款都係三文治。如果可以再多點,會更吸引