2017-07-25 200 瀏覽
好耐冇幫襯過啦,見係附近整野就上去食個下午茶啦!點知,轉左餐牌,滷肉飯冇左!咁就改嗌左一個迷你窩夫、雞鎚薯條啦,連一杯蘋果乳酸、香芋奶茶。飲品黎先,明明嗌凍飲,但杯香芋奶茶唔夠凍,個底仲係暖嘅,冰溶哂飲品都只係室溫,只可稱為暖飲!雞鎚薯條價值$38,有兩隻雞鎚「仔」同三十條左右嘅薯條,一隻紙巾盒咁大嘅長方形碟裝哂,仲要放埋醬料碗係碟上,大家可想像分量係有幾多!迷你窩夫配士多啤梨雪糕,有街邊買嘅格仔餅半份份量,一開二,雪糕味假,士多啤梨醬係香精味,最誇張係個窩夫質感完全唔合格冇蛋味,唔熱而且咬落似食緊光酥餅!份量好少但我都係「捱」到半份咁大把!盛惠九十大洋!我光顧過好多次,每次都覺得好食,但今次會係最後一次!

盛惠九十大洋!

我光顧過好多次,每次都覺得好食,但今次會係最後一次!