2023-12-07 71 瀏覽
今次搵左間元朗既無味精餐廳,佢有戶外同室內位,位置唔算多,但都坐得幾舒服😮夜晚佢有出Dinner Set,一人餐同二人餐都有,一人餐就會跟埋個湯😛個日既餐湯係玉米湯,可以另外再加錢轉龍蝦湯,味道好濃郁同鮮甜❤️主食方面就Order左個野菌蒜香牛油烤焗原條鱸魚同烤澳洲黑安格斯牛西冷配黑椒燒汁😎個鱸魚好有驚喜,佢係原條上好大份,而且佢塞左D香草同檸檬係條魚入面,令到D魚肉食落好入味🥳而且個時間都控制得剛剛好,口感仲係好滑好好食🙈配料就有用大量蒜去調味既野菌,咬落去好多水,勁香口🥰而個西冷我哋就揀咗五成熟,佢表面烤到微焦,切落去嘅時候入面仲係好粉嫩😛一咬啲肉汁就流出嚟,而且完全唔韌😛啲薯條啱啱炸起,夠熱夠脆😚飲品方面有好多款特色Cocktail,不過因為我哋第二日要返工,所以都係揀返啲冇酒精嘅嘢飲😗兩杯野飲都係酸酸甜甜,而且賣相靚😍整體嚟講呢間餐廳性價比都高,見其他人話佢個7成熟黑毛豬好食,下次再去試下😛