2023-06-24 857 瀏覽
早排喺西環附近有啲野做,整完嘢就睇吓附近有咩食,都係想以下桃姐,見到呢間大頭蝦餐廳食越南嘢,都幾吸引,就入咗去啦。哦,原來仲有下午茶,價錢好吸引,我地三個人嗌咗勁多嘢食😆呢度係雞扒喇沙湯米粉,個喇沙湯超好味,雞扒份量都好多,呢個下午茶真係性價比勁高!呢個朋友食嘅熟牛肉湯河,個樣唔係幾吸引,但係識落就真係驚為天人, 30幾蚊,但牛肉有牛肉味,係軟熟嘅,真心好食,仲有個河粉,滑到不得之了,個湯底都好正,雖然我揀嘅喇沙都好好食,不過要揀多次,我會揀呢個牛肉湯河😆😆跟住到呢個豬扒撈檬,豬扒勁大份,好食嘅!天氣太熱,每人都揀咗嗰啲好肥嘅嘢飲😆鹹檸七,紅豆冰,凍檸茶坐喺度傾偈忍唔住再嗌其他小食,豬頸肉勁Juice !另外串燒豬同雞,質素一般,再加多個香茅牛肉法包,呢個就真係多咗啦,試過一次就算喇😂
哦,原來仲有下午茶,價錢好吸引,我地三個人嗌咗勁多嘢食😆

跟住到呢個豬扒撈檬,豬扒勁大份,好食嘅!

天氣太熱,每人都揀咗嗰啲好肥嘅嘢飲😆鹹檸七,紅豆冰,凍檸茶