2013-03-21 45 瀏覽
忽然好想食河粉,之後行行下就見到間越南餐廳,諗住膽粗粗試下,之後可能到食飯時間,就要埋左單先可以食野,我地入到去d員工都準備食晚飯,d感覺怪怪的➨主菜:❶香芧雞排配炸蝦餅湯河 推介程度❤❤ $38(包一杯咖啡/茶)(相信大家睇到相都知d雞排同蝦餅怎樣,哇,一個字!Dry,d雞同蝦餅好似炸左好N耐,再番炸出黎比你食咁,可想到幾咁無水份,至於d河粉,我都吾識講!!一夾就斷曬,d湯底又淡而無味,真系好似用水做咁≡ _ ≡||)❷炸春卷配豬頸肉湯河 推介程度❤❤ $38(包一杯咖啡/茶)(同樣地d炸春卷咬第一口,我感覺到好似食緊❝萬甘油❞咁既味,好怪!吾知系咩,再試豬頸肉,都不過不錯,無怪味同口感都可以,至於d河粉,好似上面話咁,一夾就斷曬,d湯底又淡而無味,真系好似用水做咁≡ _ ≡||)總結:我如果下次再想食越南野都吾會再黎,真系吾識形容!!!回頭指數✘ 0分 (10分滿) 外表♛♛♛味道♛環境♛♛服務太態♛♛氣氛♛♛♛上菜速度♛♛衛生♛♛♛情侶必到處✘♥♥ⒿⓘⓜⒿⓘⓜⒷⒷ♥♥♥♥ⒿⓘⓜⒿⓘⓜⒷⒷ♥♥♥♥ⒿⓘⓜⒿⓘⓜⒷⒷ♥♥♥♥ⒿⓘⓜⒿⓘⓜⒷⒷ♥♥♥♥ⒿⓘⓜⒿⓘⓜⒷⒷ♥♥♥♥ⒿⓘⓜⒿⓘⓜⒷ

➨主菜:

總結:我如果下次再想食越南野都吾會再黎,真系吾識形容!!!
回頭指數✘ 0分 (10分滿)

情侶必到處✘

♥♥ⒿⓘⓜⒿⓘⓜⒷⒷ♥♥♥♥ⒿⓘⓜⒿⓘⓜⒷⒷ♥♥♥♥ⒿⓘⓜⒿⓘⓜⒷⒷ♥♥♥♥ⒿⓘⓜⒿⓘⓜⒷⒷ♥♥♥♥ⒿⓘⓜⒿⓘⓜⒷⒷ♥♥♥♥ⒿⓘⓜⒿⓘⓜⒷⒷ♥♥
2013-03-21