2021-02-27 59 瀏覽
今日係九龍灣見客,見客前想揾個地方舒服坐下食個靚飯,個客咁岩係企業廣場返開工,介紹我去佢樓下既一間餐廳Coti Bistro,佢話個lunch抵食又好味,於是我就去試下啦!因為疫情關係,好多人wfh,所以今日Lunch time都唔係話好多人排隊,我等左幾分鐘都入到去。入面環境舒服,有cafe既感覺,好適合黎放鬆。Lunch menu好吸引,有黃金蟹忌廉闊條意粉,仲送沙律,只係89左右(未加一),我再加左杯暖既Matcha Latte~只係加12!食物賣相非常吸引,好有誠意,意粉幾有咬口,蟹膏味好出,忌廉調味都幾好,朋友果然無介紹錯。睇下啲蟹膏 勁足料!沙律都好驚喜,竟然有原隻柚肉!好足料。matcha latte勁濃,落足抺茶粉,飲完都仲有好多濃抺茶,超正滿足的一餐,下次黎九龍灣做野都要黎食!

睇下啲蟹膏 勁足料!

沙律都好驚喜,竟然有原隻柚肉!好足料。

滿足的一餐,下次黎九龍灣做野都要黎食!