餐廳: 雲桂香米線專門店
資訊:

2023-09-12 427 瀏覽
打風前夕OT到10點,估唔到打風都仲咁多人係街,去左最多野食的路德圍覓食,決定入去好耐無食過的雲桂香,係門口等左一陣,比我想像中多人,好彩兩個人位置都快我叫左小鍋米線三餸 (豬紅、雞奕尖、腩肉) 微辣 ($59),辣味有分7個級數 (微辣、小辣、中小辣、中辣、中大辣、大辣同勁辣) 好快手落完單,不過等餐比較耐,感覺上都等左十幾二十分鐘度先有野食湯底酸酸辣辣好開胃,而且湯唔會好沌雞奕尖入味,肉質軟硬適中豬紅滑口入味👍🏻腩肉唔鞋好味雲桂香一定會係我米線之選入面頭三甲,可惜屋企或者公司附近無,唯有下次再經開先食啦
湯底酸酸辣辣好開胃,而且湯唔會好沌
雞奕尖入味,肉質軟硬適中
豬紅滑口入味👍🏻
腩肉唔鞋好味