餐廳: 宜家家居餐廳及咖啡室
資訊:

2020-11-30 481 瀏覽
聖誕就來到了,係時候行吓宜家傢俬添置返啲聖誕裝飾&領傢俬🤣🤣🤣行得宜家傢俬,當然唔會錯過佢哋嘅美食啦!今次同大家介紹吓宜家傢俬平靚正嘅美食呢個焗豬肘骨伴薯蓉,真係大件夾抵食,咁大份,啖啖肉又Juicy,自問自己喺屋企一定煮唔到,淨係材料錢到都唔止咁嘅價錢了,你一份都只係$63咋,好食到爆燈,後悔堂食完之後沒有嗌多一份外賣🤣🤣🤣宜家傢俬小食拼盤,大大份都係$43咋有薯格、雞翼x4、腸仔x4+少量粟米🌽。我估咁大份&咁嘅價錢,喺出邊應該好難搵到。最緊要佢哋味道都好好食😋飽肚之選梗係要食返啲澱粉質啦呢個係焗三文魚長通粉,咁大份又係$43咋,真係大份夾抵食,味道都相當唔錯,不過我覺得佢嘅汁少咗啲,食落去有啲乾身🤣🤣🤣凍蝦盤$29如果有邊個朋友仔搵到比呢個價錢再平嘅凍蝦盤可以介紹我去食🤣🤣🤣帆立貝雜菜沙律都係$36咋,係咪好吸引呢!夠晒Green夠晒fresh🌿因為食咗咁多肉,梗係要食返少少菜啦我哋都要食到均衡飲食㗎嘛😁😁😁食飽飽繼續行街shopping囉😃
行得宜家傢俬,當然唔會錯過佢哋嘅美食啦!
今次同大家介紹吓宜家傢俬平靚正嘅美食
焗豬肘骨伴薯蓉
小食拼盤
宜家傢俬小食拼盤,大大份都係$43咋
有薯格、雞翼x4、腸仔x4+少量粟米🌽。
焗三文魚長通粉
飽肚之選梗係要食返啲澱粉質啦
凍蝦🦐盤

凍蝦盤$29
帆立貝雜菜沙律
帆立貝雜菜沙律都係$36咋,係咪好吸引呢!
夠晒Green夠晒fresh🌿
因為食咗咁多肉,梗係要食返少少菜啦
我哋都要食到均衡飲食㗎嘛😁😁😁

食飽飽繼續行街shopping囉😃