2016-03-06 2221 瀏覽
心機小店!!一入去唔夠力開門原來呢到通風系統太強!打完邊爐啲衫都冇一陣味坐低打開menu,湯底好多選擇!!有蕃茄,咖哩,麻辣等等,而麻辣可以揀辣既程度!我同朋友揀左咖哩同麻辣(bb辣)仲有有幾個set,有海鮮既,有2人餐又有1人餐。1人餐有牛或羊或豬揀。我地揀左美國肥牛同小牛排。另外加左個黑毛豬同(餐加$60)。仲有散叫響鈴同炸枝竹黑毛豬好好味,美國肥牛索左咖哩汁好正,肥肥地有咬口。牛小排就比肥牛更有肉味!不得不提,除左主菜,呢到確實抵食。因為丸類,麵,菜同汽水係任食。自助出去攞本身我唔太喜愛食丸類,但朋友話呢到款多,結果試左5,6款,好好食。特色既係芝心丸!有粟米湯加車打芝士粒入入面。另外墨魚丸黑白花碌碌外表原來入面個餡裝滿墨魚碎。比出面打邊爐啲千篇一律既丸多左驚喜。睇相可以睇倒都幾多選擇。店員方面,店主店員都親切友善,大大方方問客人食物質素如何。收碟快唔會逼住成枱野坐得舒服。值得讚係佢地加湯唔係加水,加左咖哩湯比我之後個鍋係越食越濃味其間見有客人生日,仲同店主影相切蛋糕tim。食到最後賣單有雪糕送。店主仲送多兩客自家製雞蛋布甸好香牛奶味好surprise。我下次會再幫襯我想試佢地個
心機小店!!

一入去唔夠力開門原來呢到通風系統太強!
打完邊爐啲衫都冇一陣味

坐低打開menu,湯底好多選擇!!
有蕃茄,咖哩,麻辣等等,而麻辣可以揀辣既程度!
我同朋友揀左咖哩同麻辣(bb辣)

黑毛豬好好味
不得不提,除左主菜,呢到確實抵食。
因為丸類,麵,菜同汽水係任食。自助出去攞

其間見有客人生日,仲同店主影相切蛋糕tim。

食到最後賣單有雪糕送。店主仲送多兩客自家製雞蛋布甸
好香牛奶味好surprise。
我下次會再幫襯
我想試佢地個雞鍋