2023-12-02 724 瀏覽
久不久就會黎依度食嘢, 一來野豬勁鍾意望住佢哋啲figure開餐, 好有做返小朋友嘅感覺, 好開心同舒壓☺️二來佢食物質素確實不錯, 雖然唔會好頻繁, 但幾乎每個月總有一、兩次黎幫襯下。自從疫情過後, 好多人講過話森美變差咗好多, 係咪放咗盤換咗老闆之類的, 嗯其實我知道老闆應該無轉到, 都係同一個家族經營嘅, 但食物同服務方面的而且確係變咗🥲味道我個人感覺係無以前咁出色, 擺盤賣相方面又地道咗少少😅即係其他人講嘅茶記化咗(但真心我又覺得佢好食過茶記好多嘅)🤔但對於民生區嘅餐廳,隨著時間過去又好難避免嘅。或者就好似愛情咁,熱戀期總是美好,但熱情過後,雖然美貌不再身材變樣,但細水流長的感情與回憶,也是令人細味的味道😮‍💨