小學聚會第一次攪,由於同區的彩龍太受歡迎,無位.所以轉左去名豪.呢度食物都無咩唔妥.最弊.我地間vip房,冷氣壞得好緊要,大家不停流汗,現在咁熱天氣,無冷氣但又唔通風的話,真係令人焗暈焗死架後來成班去左廳度食,空氣都正常番好多.因d冷氣都叫做ok.衞生都較差:枱櫈和wall身都殘舊.大家都係老街坊一場,呢度想經營落去一定要攪好衞生和冷氣.想再次幫襯你都要拿出好大勇氣都有好處,係難book的日子幫攪手搵左個地方俾大家見面.老老實實,是晚見番d廿年無見的老師和同學的妹妹,都好開心.大家只顧住吹水,分享吓當年讀小學時的喜樂和值得懷念的人,事物.

後來成班去左廳度食,空氣都正常番好多.因d冷氣都叫做ok.

衞生都較差:枱櫈和wall身都殘舊.

都有好處,係難book的日子幫攪手搵左個地方俾大家見面.

老老實實,是晚見番d廿年無見的老師和同學的妹妹,都好開心.

自攜去酒樓的太子貴族餅店蛋糕,賣相好靚.味道就要下次再試真d.棠蔭街寶安友有緣見到留個言下年出席:>
窩心的紀念品:p酒樓房仔冷氣壞,急急腳睇video,大家滿頭大汗,去大廳個度食.太熱無心機影食物相.
酒樓外觀其實都靚架,但入邊真係要大修吓先可以有得做.
小學聚餐,廿年無見的同學.第一次聚會,真係wonderful!枱上為攪手為校友們預備好的紀念品.
2010-09-18
酒樓外觀其實都靚架,但入邊真係要大修吓先可以有得做.