2017-03-08 568 瀏覽
星期日family day一家人食下嘢家姐之前食過話唔錯 今次就帶埋我地嚟食3點左右去到攞位,等咗大概20mins就入座(未入座前,店員已預先為我們落單。因為食物烹調需時 很細心啊),店鋪不大,我地5人要將就坐4人檯,確實有啲迫😐等咗陣。有得食啦😙先嚟個 白酒忌廉煮蜆啲汁煮得好好味,同啲蜆好match忍唔住要埋啲汁點薯條食芝士焗薯條。點果陣唔記得咗原來burger都係連薯條 所以就食咗好多薯條三文魚沙律~無咩特別,但啲菜都fresh跟住就係南瓜蘑菇忌廉蟹肉意粉真心覺得好好食啲意粉軟硬適中,滑嘟嘟,啲汁又係好好味再嚟多個軟殼蟹黑松露忌廉意粉意粉都係煮得好好食,唯一係隻軟殼蟹好奀到burger啦。 深海魚柳芝士漢堡魚柳好滑不過就味略淡。 包就外脆內軟。 唔錯手作特級和牛漢堡~見openrice都好多人讚好食呀塊漢堡排都幾juice好啦,食完正餐食甜品是常識吧!士多啤梨窩夫士多啤梨大大粒又好新鮮,雪糕再配上熱辣辣嘅窩夫。yummy最後上埋飲品玫瑰鮮奶咖啡同埋海鹽鮮奶咖啡,玫瑰有玫瑰味,但略嫌咖啡味唔夠濃。 海鹽咖啡係另外俾樽晶鹽你自己加。 鍾意加幾多隨個人喜好調節,咖啡好creamy再加
星期日family day一家人食下嘢
家姐之前食過話唔錯 今次就帶埋我地嚟食
等咗陣。有得食啦😙先嚟個 白酒忌廉煮蜆
白酒忌廉煮蜆
啲汁煮得好好味,同啲蜆好match
忍唔住要埋啲汁點薯條食

芝士焗薯條
三文魚沙律~無咩特別,但啲菜都fresh
三文魚沙律
跟住就係南瓜蘑菇忌廉蟹肉意粉
南瓜蟹肉蘑菇忌廉意粉
真心覺得好好食
啲意粉軟硬適中,滑嘟嘟,啲汁又係好好味

再嚟多個軟殼蟹黑松露忌廉意粉
軟殼蟹黑松露忌廉意粉
意粉都係煮得好好食,唯一係隻軟殼蟹好奀

到burger啦。 深海魚柳芝士漢堡
深海魚柳芝士漢堡
魚柳好滑不過就味略淡。 包就外脆內軟。 唔錯

手作特級和牛漢堡~見openrice都好多人讚
手作特級和牛漢堡
好食呀
塊漢堡排都幾juice
好啦,食完正餐食甜品是常識吧!士多啤梨窩夫
士多啤梨窩夫
士多啤梨大大粒又好新鮮,雪糕再配上熱辣辣嘅窩夫。yummy

最後上埋飲品玫瑰鮮奶咖啡同埋海鹽鮮奶咖啡,玫瑰有玫瑰味,但略嫌咖啡味唔夠濃。 海鹽咖啡係另外俾樽晶鹽你自己加。 鍾意加幾多隨個人喜好調節,咖啡好creamy再加埋海鹽調出咖啡味,一致覺得呢杯好飲啲😎
玫瑰鮮奶咖啡
海鹽鮮奶咖啡
我覺得呢度最令我難忘嘅係意粉,為咗啲意粉我一定會再嚟食
2017-03-05
其他