之前一直去開良景分店,結業後改去山景,食過置樂,今日過埋黎青衣食,不嬲員工都態度唔好,可能山景會正常少少,良景都係差,首先,個名變咗品居,我地驚去錯,行咗2個圈先入黎,套餐唔同晒,馳名豬扒麵冇得拼鍋貼,拼蘿蔔糕,黎到暖暖地,有陣微酸味,豬扒麵,麵味道幾好,豬扒都keep到,不過,覺得佢縮咗水。再黎係鍋貼,味道係好嘅,不過size得返三份二,而豆漿都可以,都係果句,縮水。你將佢個正常size打7折就係青衣分店嘅出品。我見我地個麵就黎食晒,問吓個員工,仲差鍋貼未到,佢就唔太客氣咁話,煎完會攞出黎,我都知啦,唔通未煎完就攞比我咩…有d吹脹。之前又見同一個員工去隔離枱吹水,面口唔同晒,可能人地係附近超市員工啦,熟客掛。
2018-05-12