2023-02-17 638 瀏覽
記得以前去英國既時候有食過flat iron,翻到香港之後就冇再見過了。呢間Top Blade Steak Lab 唔算好貴就食到flat iron,最重要既係,佢地有free-flow既黑松露薯條!我淨係食薯條都食左好多兜😂1⃣️香草平鐵牛扒($ 160)(增量50%+$70) 覺得增量之後份量啱啱好,揀左medium,中間既肉係粉粉嫩嫩咁好靚好好食😚另外仲有蒜可以同扒一齊食。呢個價食到flat iron真心算抵。  2⃣️黑松露薯條(免費) 薯條係任食架🤩一坐低,過左一陣店員就會攞一人一都黑松露薯條比我地,薯條應該係啱啱炸出黎,熱辣辣脆卜卜,而且松露味係好香。薯條食落唔會太鹹,調味啱啱好~食完一兜之後可以任意refill,次次refill都有新既熱辣辣既薯條黎,薯條都真係好高質!我起碼refill 左三次!
1⃣️香草平鐵牛扒($ 160)(增量50%+$70)
2⃣️黑松露薯條(免費)
香草平鐵牛扒
黑松露薯條