瑞士咖啡室位於中環利源西街 雖然條路又斜又要穿過啲舖頭仔 但中午時間嘅瑞士咖啡室依然大排長龍 勝在餐廳舖面夠大 輪桌時間夠快 所以等咗幾分鐘就入得✨️常餐A 瑞士雞翼公仔面(4隻) 轉出前一丁 $61瑞士雞翼睇落色澤都算係上色 感覺唔算醃咗好耐/老抽唔入量唔多 雖然食落肉質唔柴 亦都去咗冰鮮味 但瑞士汁未醃到入味 唔算係好出色嘅瑞士雞翼🐣而出前一丁麵底份量都算多 啲麵煮得啱啱好 有咬口 唔會淋咗🍜✨️火腿奄列 跟餐奄列水準普通 蛋有少少過老 內有火腿絲 份量適中✨️奶醬多 跟餐 +$5奶醬多絕對係肥仔之選 識食一定要加錢轉 花生醬搽到超多 麵包邊微脆 食落滿口花生醬香 超級滿足🧇😋✨️熱奶茶 跟餐熱奶茶都係普通 似係水嘅份量多咗 茶味同奶味都唔算出總結:整體食物水準中規中矩 無咩特別驚豔 不過價錢喺中環嚟講真係幾平 而且鋪頭夠大 上菜都快 份量都好足夠 對打工仔嚟講係lunch平靚正之選🐶

✨️常餐A 瑞士雞翼公仔面(4隻) 轉出前一丁 $61

✨️火腿奄列 跟餐