2024-05-06 76 瀏覽
之前已經知道這間壽司店好受歡迎,個個食完都有讚無彈😋今日襯住行開呢頭,就同男朋友嚟享受下有幾正啦!🤩可能平日既關係,職員好快就安排到坐位俾我地了☺️ 睇一睇餐牌,發現價格真係好合理好抵食,搞到我樣樣都想試😍思考完一輪後,終於決定好啦😙》大切生三文魚 🍣 價錢$17三文魚肉質十級新鮮,仲要係厚切,食落去勁有質感同鮮美可口😍平民價格都有拖羅揀,真心好難得!🥹》特選藍鰭吞拿魚大拖羅 價錢$17一樣咁新鮮,鮮味到位。呢個部位脂肪相當多🤭,脂肪分佈得好像雪花,富天然魚油脂的甘香,入口即溶!》炙燒鹽味檸檬WAGYU烤牛肉一上枱已經香氣撲鼻,燒過既焦味加上檸檬🍋香,口感好豐富,食一舊真係唔夠喉呀😋😋》特盛松葉蟹肉軍艦 價錢 $17蟹肉夠哂鮮美就唔洗講啦,份量激十足,蟹🦀️肉裝到滿瀉,一啲都唔孤寒🥳完左一輪壽司宴後,要試下小食同甜品🍮《熱食》HAMA天婦羅拼盤 價錢$27呢個拼盤包含了好多款天婦羅,炸得酥脆到極,脆卜卜的口感十分出色🤩甜品🍮》和風芭菲 芭菲賣相真係靚得緊要,完全唔覺只係$29!》朱古力芭菲 同樣只係$29》朱古力味更讓我驚艷,每一口都充滿住濃郁朱古力🍫係口入面游走😙整體來說,呢間餐廳提供咗
思考完一輪後,終於決定好啦😙
》大切生三文魚 🍣 價錢$17
三文魚肉質十級新鮮,仲要係厚切,食落去勁有質感同鮮美可口😍
平民價格都有拖羅揀,真心好難得!🥹
》特選藍鰭吞拿魚大拖羅 價錢$17
一樣咁新鮮,鮮味到位。
》炙燒鹽味檸檬WAGYU烤牛肉
》特盛松葉蟹肉軍艦 價錢 $17
完左一輪壽司宴後,要試下小食同甜品🍮《
熱食》HAMA天婦羅拼盤 價錢$27
甜品🍮》和風芭菲
芭菲賣相真係靚得緊要,完全唔覺只係$29!
》朱古力芭菲

整體來說,呢間餐廳提供咗價格相宜的壽司,已經納入左我的回頭餐廳list😜