📍#佐敦 #園林閣咖啡室 @龍堡國際#羊羊在佐敦#羊羊在九龍上個星期一連四日,日日都大魚大肉🍖打響頭炮係食龍堡國際自助餐,係自助餐關注群都偶然見到,多數評價都係偏向正面,但係又話冇咩人食😥不過我今次去係爆場,今次就等我試試佢咩料先🫡餐廳好大下,仲開埋宴會廳俾人食,枱同枱之間都好闊落,但卡位唔多😔食物種類唔算多,不過勝在要咩有咩,有好多湯飲,仲有玻璃樽裝汽水🥤仲竟然有生蠔任食😱🫶🏻誠心推介之選沒有,真係冇咩特別出色,對唔住我真係誠實🤪🤟🏻可以一試之選(特別新增一欄🤣)✨麵包蟹好多膏,食完好易飽,但凍到食唔到咩味✨牛仔骨有牛味,但好易凍✨煎魚熱食先正,但廚師好似技術差啲,煎到爛哂🥹✨連皮燒鴨肉留意返係要連皮,仲要係淨肉🤣唔熱的,但有皮好似有啲油脂正啲,冇皮有啲乾✨movenpick雪糕❌自行斟酌食唔食✨生蠔聽落係好吸引,但係唔係即開,係一早開好,要就係個盤拎俾你,個盤係冇嘢雪住,有食安隱憂,同埋好腥唔新鮮🫠✨片皮鴨冇咩鴨皮,咁啱俾哂前面,同埋餅皮太厚,包完係成個拳頭咁大,一口食唔哂👊✨雪櫃內所有甜品出哂水,抽到乾哂水,好彩夠細份題外話,好多人都唔係志在食嘢,都冇咩一家人食,都係朋友嚟吹水😹

📍#佐敦 #園林閣咖啡室 @龍堡國際

#羊羊在佐敦
#羊羊在九龍

🫶🏻誠心推介之選
沒有,真係冇咩特別出色,對唔住我真係誠實🤪

🤟🏻可以一試之選(特別新增一欄🤣)
✨麵包蟹
好多膏,食完好易飽,但凍到食唔到咩味

✨牛仔骨
有牛味,但好易凍

✨煎魚
熱食先正,但廚師好似技術差啲,煎到爛哂🥹

✨連皮燒鴨肉

✨movenpick雪糕

❌自行斟酌食唔食
✨生蠔

✨片皮鴨

✨雪櫃內所有甜品
出哂水,抽到乾哂水,好彩夠細份

題外話,好多人都唔係志在食嘢,都冇咩一家人食,都係朋友嚟吹水😹最好笑係有人拎兩碟小炒皇同炒菜,再加碗白飯同湯,好似食兩餸飯咁😆

人均價錢 - $330+10%(OpenRice優惠,好似冇了)

評分-回頭草指數(🍀🍀🍀🍀🍀滿分)
食物:🍀🍀
環境:🍀🍀🍀🍀
服務:🍀🍀🍀
想知多啲吃喝玩樂資訊就快啲follow我ig!!!
IG: sik6me1hou3