(非會員)
2008-02-06 4 瀏覽
早幾日夜晚放工, 打算去維園行花市, 係時代廣場出左地鐵,就近近地係Times Squares City Super 個foodcourt叫個套餐\\\快快趣趣食完就行花市.行到去呢間食店, 見到個唔知什麼2號套餐\\\$58有個大湯麵, 有碗細size炒飯, 同有6隻餃子, 見好似好抵食, 於是就叫, 叫左咁就hi晒野.1. 首先個餃子都仲ok, 不過不失.2. 個炒飯就好麻麻, 免強可以接受.3. 果個湯麵簡直一文不值~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!擺\\\出來個陳列同實際上係天淵之別(雖然都預左兩者都有分別, 不過完全想像唔到可以差得咁遠), 起初我仲以為佢\\\俾錯左, 於是我返去同佢\\\講係咪攪錯, 我叫果個係2號餐\\\, 點知果間野個職員話呢個係2號餐\\\呀, 係咁ga la, 都唔知係咩服務態度~果個湯麵, 面頭一大堆菜, 幾片魷魚同豬肉, 一隻咁大把既唔新鮮蝦仔; 成碗麵都唔知係咪就咁搵滾水煲熟就算, 湯底完全無湯底味.咁o岩坐係我隔離有位太太都同我一樣叫左呢間野既2號餐\\\, 我聽到佢\\\同佢\\\一齊個女仔(我諗係佢\\\個女)講話d麵好難食, 好

1. 首先個餃子都仲ok, 不過不失.

2. 個炒飯就好麻麻, 免強可以接受.

咁o岩坐係我隔離有位太太都同我一樣叫左呢間野既2號餐\\\, 我聽到佢\\\同佢\\\一齊個女仔(我諗係佢\\\個女)講話d麵好難食, 好鯹, 之後就停晒手.

上左大當, 浪漫金錢, 執到錢都唔會再幫襯....果晚落樓下間大家樂食好過~
左: 實物; 右:陳列