2021-08-31 245 瀏覽
今日同朋友打完針,要食返餐好嘅補充體力!我哋篩選咗幾間餐廳,最終揀咗呢間<PILLOWTALK>貪佢夠哂有氣氛,可以慢慢食、慢慢傾!呢度有好多款香港手功啤酒,最衰我哋打咗針,唔可以飲酒!🦪芝士燒蠔(2隻)生蠔嘅size有手掌咁大,但蠔肉唔算大粒,不過不失!入口質感夠滑,芝士醬味道唔鹹,而且帶點甜。開胃小食都算唔錯!🦞波士頓龍蝦意大利飯半隻帶多膏嘅龍蝦,龍蝦鉗夠大隻!肉質鮮甜,而且無雪味!意大利飯夠稠身,咬落有𡁻口,呢個口感會令人越嚟越想食!🐮頂級安格斯肉眼配薯角今日適逢薯角賣哂,改為薯條,無問題啦!安格斯肉眼個size都算大塊!我哋order咗七成熟,但切開差唔多全熟!好彩入口唔算靭,而且牛扒就算唔點汁都已經夠晒入味!我鍾意❤️

呢度有好多款香港手功啤酒,最衰我哋打咗針,唔可以飲酒!

🦪芝士燒蠔(2隻)

🦞波士頓龍蝦意大利飯

🐮頂級安格斯肉眼配薯角