2014-02-25 2661 瀏覽
今個星期嘅晚餐都係食中餐,所以就決定同老公去食呢度。星期日好多人,不過其實出面係有位嘅,大家可能覺得無feel, 所以無人坐,結果我同老公就揀咗坐出面,唔洗等呢個包都唔洗介紹,真係好好食,不過話時話而麥咖啡都有個全麥圈,但係我都係覺得呢度最好食👍跟扒嘅沙律,好味,不過上面個脆包咸咗少少而家去好多餐廳食百幾二百蚊嘅扒都係無味嘅,不過老公話呢個係近期佢食過最好食嘅西冷,我地叫咗3成熟,個waitress妹妹都有提我地係有血水嘅,我地當然係無問題啦,一切開,剛剛好,外面脆,裡面嫩,最重要係有牛味。雞味飯就唔多講,右邊嗰個係焗番薯,好甜好稔,當然好食過街邊,上面嗰個係椰子醬嚟㗎,好match,我老公平時都唔食番薯佢都係咁食好奇怪,平時食burger唔會有人問你個漢堡扒叫幾多成熟,今次有喎,咁就叫咗5成,不過食落有啲怪怪地,裡面有嗰個炸洋蔥,都係怪怪地,下次叫burger 個牛應該可以叫熟啲。呢個thunder, 好似變種嘅心太軟,最上面嘅唔係雪糕,似係牛油咁,中間先係雪糕,下面係brownie,真係好正,喜歡食心太軟嘅朋友真係要食我地仲入咗會,有折同coupon👍
今個星期嘅晚餐都係食中餐,所以就決定同老公去食呢度。

跟扒嘅沙律,好味,不過上面個脆包咸咗少少

我地仲入咗會,有折同coupon👍
2014-02-23