2021-07-13 64 瀏覽
Weekday 三點幾黎食。本身諗住食壽司朗,但叫緊528, 攞張飛係903號!真係好痴線!呢度就一個人都冇。入到去第一個感覺係好乾淨。讚。Set lunch 係主食飯+小食+飲品。小食+飲品其實唔加錢得好少嘢揀,例如汽水要加五蚊咁。好在主食選擇都幾多。特選鰻魚飯(少飯)+玉子燒:鰻魚唔錯,夠多兼夠彈牙。飯係日本米,好味。玉子燒幾甜吓,不過煎得都幾好,有少少燶咁。特選串燒飯(少飯)+ 雞肉丸串燒:雞肉丸串最好味。牛就始於唔係貴嘢,韌。炸雞皮都夠脆,咸度剛好。雞翼ok, 不過不失。估唔到豬肉片包青提都幾夾。總結:呢個商場長期都爆多人,度度都要等,雖然佢個位有啲怪,但個人覺得值得去食。高質lunch.

特選鰻魚飯
特選串燒