2014-05-03 671 瀏覽
忽然間好想食拉麵, 所以來到這裏試試! 先來一客煎牛脷, 我最愛牛脷, 所以一看見在餐牌內, 就要食它!!! 這店用鮮冬菇絲和牛脷絲一起用燒汁炒, 味道尚可, 但這絕對不是我所期望的。因為牛脷絲給不到我想要的口感!  有點兒失望! 紫菜海鮮煎餅就比較差勁, 海鲜就得幾隻超細蝦仁, 其餘的只係韮菜, 蔥, 和紅蘿蔔絲。$50幾蚊一D都唔值!!! 味道亦一般麻麻, 勝在口感夠脆。 非常後悔order咗這個!!!拉麵就非常好味, 湯底有濃郁的豬骨味, 拉麵爽口。 叉燒是厚切的, 所以豬肉味濃, 肉感嫰滑。炆腩肉也很入味, 肉質入口即溶。吉烈豬扒也是厚切的, 內有肉汁, 外皮鬆脆, 一點也不油。讚!!  總括來説, 小食麻麻, 但拉麵ok!!!
忽然間好想食拉麵, 所以來到這裏試試!

總括來説, 小食麻麻, 但拉麵ok!!!
煎牛脷
吉烈豬扒湯麵
紫菜海鮮餅
叉燒腩肉湯麵
題外話/補充資料: 服務員態度差!
2014-04-21
煎牛脷