黃金海岸酒店staycation。朋友介紹。一定要揾餐食佢———秋香。佢嘅signature 係白鱔煲仔飯。食物選擇唔算超級多。但都已經可以滿足到我哋。🟢🟢🟢🟢🟢🟢🟢🟢🟢🟢🟢🟢🟢🟢🟢一、白鱔煲仔飯。🐟🍚🍘好味指數:🤤🤤🤤🤤🤤白鱔肉多。最正係佢冇骨!個皮煎到脆脆。用鐵鍋仔上,賣相一流。飯焦好香。二、燒物。叫左。魷魚一夜干。🦑🔥魷魚有肉,又有鬚。燒得好香。欣賞佢有兩種調味選擇。豉油,同mayonnaise 。兩樣都好味。好味指數🤤🤤🤤🤤🤤三、串燒。和牛肉。🐮好香牛味。鹽燒厚切上等豚肉。🐷估唔到,豬肉都好香。絕對唔俾和牛差🐷😌。四、鹽燒殼付北寄貝🍣🦪🔥好味。佢個presentation好靚。用鹽托住啲北寄貝。個殼入面裝住個汁,好甜,我地當佢海鮮湯飲。個貝好新鮮。五、甜品。食完主菜之後。我問店主攞餐牌睇吓。。又比佢估中我想食甜品。佢推介左佢哋今晚嘅甜品。黑糖同抹茶蕨餅。🧆🍵🍡雪凍左係佢嘅加分位。真係好食。兩種味都好食。喜歡店子少少。食物美味。presentation講究。店主店員食物推薦一流。服務細心。🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡美味指數🤤🤤🤤🤤🤤影相指數📷📷📷📷📷環境🍸🍸🍸🍸服務態度👔👔👔👔👔
黃金海岸酒店staycation。
朋友介紹。
一定要揾餐食佢———秋香。

佢嘅signature 係白鱔煲仔飯。

食物選擇唔算超級多。
但都已經可以滿足到我哋。

🟢🟢🟢🟢🟢🟢🟢🟢🟢🟢🟢🟢🟢🟢🟢
一、白鱔煲仔飯。🐟🍚🍘

好味指數:🤤🤤🤤🤤🤤
白鱔肉多。最正係佢冇骨!個皮煎到脆脆。
用鐵鍋仔上,賣相一流。飯焦好香。

二、燒物。叫左。魷魚一夜干。🦑🔥

魷魚有肉,又有鬚。燒得好香。
好味指數🤤🤤🤤🤤🤤

三、串燒。

和牛肉。🐮好香牛味。

四、鹽燒殼付北寄貝🍣🦪🔥
個貝好新鮮。

五、甜品

食完主菜之後。我問店主攞餐牌睇吓。。
雪凍左係佢嘅加分位。真係好食。兩種味都好食。

喜歡店子少少。

食物美味。presentation講究。

店主店員食物推薦一流。服務細心。

🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡
美味指數🤤🤤🤤🤤🤤
影相指數📷📷📷📷📷
環境🍸🍸🍸🍸
服務態度👔👔👔👔👔
抵食指數💸💸💸💸

🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺
小貼士。
一、建議最好訂枱 ☎️
佢下午會小休。6pm再開做晚餐。

二、留食物。☎️🍚🦪
建議預訂白鱔煲仔飯。
仲有個辣酒蕃茄煮大蜆 🌶🍲🦪。呢個我都想食,可惜今日冇貨。下次試。

三、節目安排。
可以連黃金海岸酒店staycation🏨
或下午去黃金泳灘游水,沖完涼,行下附近影下相再去食。😉🥳🥳

魷魚一夜干
串燒和牛